5500 kg. Kubota U55-4 Lux m/rotortilt


PRISER OG SPESIFIKASJONER (PDF)

Det gis ca. 40-60 minutter opplæring i bruk av denne gravemaskinen under overleveringen for leietakere som ønsker dette.

U55-4 LUX er den største og best utstyrte minigraveren i vårt sortiment. Den er beregnet til proffbrukere og håndtering av større gravemasser. Minigraveren er utstyrt med rotortilt som tillater 360° rotering, og 80° tilting av skuffen eller tilbehøret om sitter på. Noe som gjør minigraveren svært smidig og forenkler arbeidet som skal utføres betraktelig. Den er også utstyrt med hydraulisk hurtigkobling (tillater raske skuffe-bytter), aircondtion, sentralsmøring, LED-lyskastere, varsellys og kort hekk. Enger seg til effektivt grave- og dreneringsarbeid i dybder opp til 3,5 meter, som løfteplatform med kapasitet på over tonnet, til pålossing av gravemasser i tippbiler og til større arbeid i boligterreng. Vektklassen gjør at denne kan bryte seg gjennom telen på vinterstid uten bruk av teletine-matter.

Skal du benytte deg av maskinen i næring kreves maskinførebevis klasse M2 (leietaker er selv ansvarlig for dette). Private trenger ikke dette da de ikke underlegges Arbeidsmiljøloven og selv er ansvarlig for bruk og eventuelle skader på egen eiendom. Det rådes til aktsomhet under bruk, spesielt i løpet av de første timene for de som ikke har erfaring med gravemaskiner fra før.

Minigraveren leveres med:
- Rotortilt
- Graveskuffe
- Hydraulisk pusseskuffe
- Fastnøkler og verktøy til skifte av skuffe
- Full tank
- 3 ekstra kanne á 20 liter diesel
- 2 stk. tele-tinematter á 0,8x6 m. (1400 W/stk.) medfølger ved vinterleie

Manglende renhold faktureres leietaker 1000,-NOK/timen. Minimum fakturering 30 min. Etterfylling av diesel faktureres etter forbruk 20,-NOK/liter.

Graveskuffe:285 l. Vekt: Motor:46 Hk Volum: Brytekraft arm/skuffe:2770/4315 daN Høyde:2550 mm. Bredde:1960 mm. Graverekkevide:6100 mm. Gravedybde:3630 mm. Dieseltank:68 l.
Maskinbrosjyre (PDF)

Tilbehør