Kontakt


Telefon: 932 05 432
E-post: bestilling@graverutleie.no

Vi er en ny aktør i maskinutleiemarkedet med hovedvekt på utleie av minigravere, maskiner og utstyr til private som ikke har muligheten til å frakte selv. Vi tilbyr minigravere med fri frakt i:

Oslo, Lørenskog, Rælingen, Oppegård, Frogn, Ski, Ås, Vestby, Hobøl, Spydeberg, Askim, og Ytre Enebakk.

Frakt utenfor fri frakt området tilbys mot et kilometer tillegg fra grensen der fri frakt området slutter.

1. juni 2014 mottok vi våre to første gravemaskiner som ble startskuddet på utleievirksomheten. Vi bruker eksisterende transportmateriell som til daglig kjører for faste kunder på dag- og nattestid. Disse benyttes etter endte oppdrag til å frakte maskinene til utleiekunder. I tillegg har vi en pickup til å trekke tilhengere som også brukes som vakt- og servicebil.

I forhold til andre utleiere så dumper vi bare ikke minigraveren på adressen. Vi gir deg også en grunnleggene opplæring på bruk av minigraveren og tilbehøret under overleveringen, slik at du som leietaker skal følge deg litt tryggere bak spakene før vi forlater deg. Med konkurransedyktige priser som slår de fleste utleiere før fri frakt, er vi det naturlige valget for private leietakere. For å kunne opprettholde fri frakt, har vi satt en grense på minimum 2 dagers leie.

Fordi vi først og fremst er en transportbedrift har vi ingen besøskslokaler og henting direkte av kunder er for tiden dessverre ikke mulig.
Ta kontakt om du har spørsmål eller er interessert i våre tjenester.

Kart