PRISLISTE 2017 graverutleie.no(PDF)

Alle priser er inkludert moms og fri frakt*. Minimum leietid er 2 dager.

Fri frakt


Vi tilbyr fri frakt av minigravere innenfor områdene i nærhet til oss. Leietakere utenfor fri frakt området tilbys frakt mot et kilometer tillegg.

Områdene med fri frakt er:
Oslo, Lørenskog, Rælingen, Oppegård, Frogn, Ski, ås, Vestby, Hobøl, Spydeberg, Askim, og Ytre Enebakk.

Normalt leveringstid er fra kl.1400 og utover. Vi ringer alltid og varsler leietakeren cirka 1 time før ankomst. Leveringstid om morgenen tilbys etter avtale.
På hentedagen skal leietaker ha gjort seg ferdig til kl.1600, og til kl.0700 ved leie over helgen. Ønskes utleid materiell beholdt lenger kan leietaker dette forutsatt at utleid materiell ikke er booket på andre.

Frakt utenfor fri frakt området tilbys mot et kilometer tillegg fra grensen der fri frakt området slutter. Kilometer tillegget regnes for levering og henting, og er på 20,-NOK/km for minigravere under 3 tonn, og 25,-NOK/km for minigravere over 3 tonn. Bompasseringer og ferger utenfor, og på vei inn og ut av fri frakt området belastes leietaker.

Frakt av tilbehør, maskiner og utstyr, utenom levering eller henting av en minigraver belastes leietaker med 700,- NOK per fraktoppdrag, og med kilometer tillegg for områdene utenfor fri frakt.

Om ikke annet er avtalt så benytter vi oss av store lastebiler som kan frakte flere minigravere samtidig. Frakttilbudet gjelder så langt inn på vei, eller nærme aktuell adresse det er mulig å komme. Leietakere som ønsker å få levert en minigraver der transporten må gjennom smale skogs- og hytteveier, eller der veien har skiltet høyde- og vektbegrensinger, bør begrense størrelsen ved valg av en minigraver. Minigraver inntil 3 tonn kan leveres med bil og tilhenger klasse BE.